Forsiden Kontakt/tidsbestilling/prøvesvar Fertilitetsbehandling Abort Gynækologisk klinik Information/konsultationer Vaginal laserbehandling Temamøder/undervisning/kurser Fagligt personale Privatpatient Tryghedsscanning Forskningsprojekter Sådan finder du os Sundhedsforsikring HPV konsultation og links Nyttige links

Temamøder/undervisning/kurser


2 dages introduktion til metakognitiv terapi i Aarhus - for læger og psykologer v/ Dr. Pia Callesen


Dato og tid
Dag 1: Onsdag 11. september 2019​ kl. 10:00 til 16:30, og
Dag 2: Onsdag 18. september 2019 kl. 10:00 - 16:30.
 ​

Tilmeldingsfrist
Tirsdag 10. september 2019​ kl. 12:00 ​

Sted
Gynægologisk Klinik
Morten Børups Gade 8
8000 Aarhus
Denmark

Arrangør
CEKTOS - Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi
+45 5573 4849
kurser@cektos.dk

OBS: Dette kursus er indholdsmæssigt magen til Pia Callesens øvrige metakognitive introkurser. Men dette forløb lever op til de deltagermæssige krav i forhold til læger og psykologers regler for efteruddannelse. Altså max 25% ikke-akademikere på holdet.

2 dages introduktion til meta-kognitiv terapi, henvender sig primært til læger og psykologer, men andre som ønsker introdukton til en ny metode indenfor psykologien er også velkomne (max 25 %).

Kurset kan godkendes under specialist-uddannelserne for psykologer.

Metakognitiv terapi er en helt ny retning indenfor psykologien der på kort tid hjælper folk til at afhjælpe psykiske lidelser som f.eks. angst, depression, PTSD og OCD. Metoden er også meget velegnet til at forebygge, at personer der står overfor en hård og udfordrende periode i deres liv, kan undgå at blive ramt af stress eller depression.

Terapien bygger på forskningen omkring et bestemt opmærksomhedssyndrom (Det kognitive opmærksomgedssyndrom – CAS) som består af bekymringer, grublerier og uhensigtsmæssige mestringsstrategier. KOS’en menes af være den primære årsag til psykiske lidelser og forskningen viser at klienter får kontrol over CAS’en på ca. 8-10 timers metakognitiv terapi.

2 dages intro-dagene henvender sig til fagpersoner som læger, psykologer, psykoterapeuter og andre som ønsker introdukton til en ny metode indenfor psykologien.

Udbytte af kurset:
Kurset er en introduktion til Metakognitiv terapi. Du vil blive præsenteret for teori, øvelser og video-demonstrationer så du får et godt indblik i hvordan du kan bruge metoden i din hverdag og med den målgruppe du arbejder med. Herudover introduceres forskellige cases, skemaer og modeller.

OBS:
For at kunne udøve den Metakognitive metode korrekt kræves vedvarende supervision eller deltagelse på den officielle MCT-I certificerings-uddannelsen hos Hans Nordahl og metodens grundlægger Adrian Wells som næste gang kommer til København 2020. Skriv til Pia Callesen Pia.callesen@cektos.dk for mere information.

Om Pia Callesen
Underviser er Klinikchef Dr. Pia Callesen er uddannet specialistpsykolog og supervisor og har den 2-årige metakognitive certificeringsuddannelse fra MCT-Institute i Manchester. Senest har Pia Callesen gennemført 1-Årig Advanced Level overbygning ved MCT-Institutes certificeringsuddannelse i Oxford (UK).

Hun har skrevet PhD om metakognitiv behandling af depression ved Manchester University og har dermed en doktorgrad ved universitetet. Desuden har Pia Callesen modtaget flere års individuel supervision hos manden bag metoden: Professor Adrian Wells.

Hun er nu supervisor på den internationale MCT-I certificerings uddannelse i København hos prof. Adrian Wells og prof Hans Nordahl.

I 2017 udgav Pia Callesen bestselleren "Lev Mere Tænk Mindre" på Politikens Forlag.

Program:
Onsdag den 11. september 2019 kl.10:00 - 16:30
Onsdag den 18. september 2019 kl.10:00 - 16:30

Sted: 
Gynægologisk Klinik
Morten Børups Gade 8
8000 Aarhus C.

Pris: 
5.000 kr. for begge dage (i alt 12 timer) inkl. fuld forplejning. 


Link til tilmelding

 

 

HPV temamøde om HPV OG HPV VACCINATIONER

Spørg i klinikken om næste møde.

 

Temamøde v/Anette Peen omkring MENOPAUSE

Gruppeundervisning, privat konsultation og en opfølgende kontrol. 

Max. 8 deltagere.  

Pris 3.500,-/deltager incl. et let traktement. 

Spørg i klinikken vedr. næste mødedato.

 

Kursus

Kommende kurser annonceres her.