Forsiden Kontakt/tidsbestilling/prøvesvar Fertilitetsbehandling Abort Gynækologisk klinik Information/konsultationer Vaginal laserbehandling Fagligt personale Privatpatient Tryghedsscanning Nyttige links Sådan finder du os Sundhedsforsikring COVID-19 Ny: Hormonkarusellen

Vaginal laserbehandling


Ny hormonfri laserbehandling tilbydes til behandling af vaginal atrofi i og efter overgangsalderen

Vi tilbyder nu en helt ny, hormonfri behandling af de problemer, mange kvinder oplever i og efter overgangsalderen i form af svie, tørhed, irritation og smerter ved samleje.

Med en laser aktiverer vi legemets egne vækstfaktorer som medfører dannelse af en ny, stærkere slimhinde. Der er ingen smerter. For at være effektiv bør behandlingen gentages 3 gange med 4 ugers mellemrum, og herefter er problemerne for langt de fleste meget mindre eller helt væk i ca et år. Her kan behandlingen gentages.

Forskerne arbejder endnu på de endelige beviser, men der er internationalt udført et stort antal behandlinger med meget gode erfaringer. Alt tyder derfor på, at vi her har fået et godt tilbud til de kvinder, der har problemerne og som ikke ønsker eller har haft optimal effekt af medicinsk behandling.

 

Pris

Vaginal laserbehandling er ikke et offentligt tilbud.

Pris kr. 5000 pr. behandling.
Samlet pris inklusiv forundersøgelse er kr. 17000.

Behandlingen tilbydes i samarbejde med Mona Lisa Touch.

 

Yderligere oplysninger

Kontakt: Telefon 5368 6662 mandag til torsdag 8-17 og fredag 8-15.